Wie ben ik?

Het leven is geen rustig kabbelende rivier maar wel een weg bezaaid met hindernissen .

Na wisselende beroepservaringen als verkoopster, jeugdbegeleidster, schooljuf, commercieel raadgever, ben ik huwelijks- en gezinsadviseur geworden in 2005.

Als al deze uiteenlopende ervaringen van mij de vrouw gemaakt hebben die ik nu ben, zijn het mijn privéleven en mijn relatieproblemen die ertoe geleid hebben de zin van het echtpaar in vraag te stellen en de rede waarom ik een opleiding volgde die daarop gericht is.

Uit eigen ervaring, in mijn relatie, besef ik hoe moeilijk het is om een goede therapeut te vinden die in staat is om met een luisterend oor en met open geest de beide partners te aanhoren zonder vooroordelen.

Werken aan mijn relatie met verschillende therapeuten heeft mij bewust gemaakt dat men al doende leert.

De therapeut vindt de gezochte oplossingen niet.
Gezinstherapie is niet bedoeld om raad te geven ook al worden kant en klare oplossingen verwacht op korte termijn.

Als gezinstherapeut, stel ik de “juiste“ vragen, moet elke moeilijkheid of elk probleem bespreekbaar zijn.
Ik wil samen met de man of vrouw vooruit, maar op zijn tempo, los van mijn zekerheden en geloof en zonder vooroordelen.

Ik ben er om hen te helpen, hun leed onder woorden te brengen , hun moeilijkheden op te sporen en elke patstelling in hun relatie te herkennen ,om de weg naar een oplossing te vinden.
Samen zullen we een verandering tot stand brengen om uit het leed, de crisis , het slop te geraken.

Als familie- en gezinstherapeut, begeleid ik, gids ik de mensen in hun persoonlijke evolutie.

Door te luisteren naar de verwijten, klachten en twijfels, ben ik op zoek naar een verandering , een verbetering, en misschien een ontknoping.

Tijd en een echte vertrouwensrelatie met de therapeut zijn essentiëel om naar dit “betere” te streven en is vanzelfsprekend in elke situatie verschillend.

Mijn raadplegingen zijn privé voor volwassenen, jong volwassenen , koppels en gezinnen.
Er is geen ideale periode om iemand te raadplegen : elke levensfase brengt vragen, twijfels, conflicten, crisissen met zich mee.
Ook in geval van scheiding, kan men over de breuk spreken . Het is zelfs aan te raden , zou ik zeggen.

Neen, het leven is geen rustig kabbelende rivier. Wellicht gelukkig maar!

Twijfelt u nog ? Dat is echt nergens voor nodig. U kunt eenvoudig contact opnemen en uw vragen stellen of een eerste afspraak vastleggen.

Uw eerste afspraak in onze comfortabele en private praktijkruimte wordt dan in samenspraak met u op zo kort mogelijke termijn vastgelegd. U mag natuurlijk rekenen op volledige vertrouwelijkheid. Wij werken niet met een wachtlijst, u wordt zo spoedig mogelijk geholpen Isabelle Oberman.

levenscoach Brussel

Vous êtes coach ?

Vous êtes coach, vous travaillez à temps plein ou à temps partiel dans votre cabinet? coaching de vie
Cependant, trouver suffisamment de nouveaux clients peut être une difficulté pour de nombreux thérapeutes. D’autres ne sont tout simplement pas à l’aise en sollicitant activement de nouveaux clients.
Si vous souhaitez obtenir plus d’informations sur ce que nous pouvons faire pour vous en tant que coach indépendant, n’hésitez pas à nous contacter.